About

Missie

ABO NV is een Consultancy en Engineering bureau onder de ABO-Group dat zich richt op integraal advies voor alle mogelijke bouw- en herontwikkelingsprojecten. ABO NV focust zich hierbij op de Belgische markt. Het heeft dan ook verschillende kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

De core business van ABO NV zijn Bodemonderzoek en Bodemsanering, alle mogelijke Milieustudies, Archeologisch en Bouwhistorisch onderzoek alsook integraal advies inzake Duurzame Herontwikkeling en Ruimtelijke Planning.

De diensten van ABO gaan van projectomschrijving (beleidsondersteunend advies, strategische nota’s), de (pre)haalbaarheidsfase (techno-economische studies, situeringsstudies, milieu-impactstudies, risicoanalyses, begeleiding bij aanbesteding, …), de ontwerpfase (detail engineering, het opmaken van een bestek, sociale en milieu impact studie, vergunningen, …) tot de begeleiding en het monitoren van de werken.

Voor de succesvolle realisaties van uw projecten, kunnen wij dagelijks rekenen op een multidisciplinair team van maar liefst 80 specialisten over de verschillende vakgebieden.

Organisatie

Directors

 

ir. Didier Reyns
Contact
ir. Patrick Hambach
Contact

 

Business Unit Managers

 

ir. Steven de Clerck
Bodem
Vlaanderen
Contact
ir. Tim Vivijs
Bodem
Vlaanderen
Contact

 

ir. Berengere Paso
Bodem
Wallonië/Brussel
Contact
ir. Amandine D’Haese
Milieu
Wallonië/Brussel
Contact